JOHTAVA - KOTIMAISTA AURINKOVOIMAA

Kotimainen työ ja tuote

Suomalaisten asentajien asentama, kotimainen aurinkopaneelijärjestelmä on jokaista osaa ja kiinnikettä myöten suunniteltu kestämään kesän paahteet ja talvien tuiskut. Komponenttimme täyttävät EU:n ja verkkoyhtiöiden vaatimukset ja aurinkovoimalamme asennetaan aina Tukes:in standardien mukaisesti. Laadukas työ ja tuote takaavat tyytyväiset asiakkaat.

Järkevä hinnoittelu

Tarjoamme aurinkopaneelit asennuksineen suoraan tehtaalta ilman rahteja, varastoja ja välikäsiä. Tehokkuutemme ansiosta hintamme koostuu vain olennaisesta: aurinkopaneeleista ja asennuksesta. Olemme sähköyhtiöstä riippumaton toimija, joten asiakkaamme saavat valita sitoomuksetta markkinoiden parhaat sähkösopimukset.

Loistava palvelu

Kannamme 100 % vastuumme yhteisissä projekteissamme. Intohimonamme on suunnitella juuri tarpeidesi mukainen kokonaisuus ja tarjota se markkinoiden järkevimpään hintaan. Meillä on aito halu palvella. Ota rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan!

Hyvää meille Suomeen

Harjoitamme eettistä ja hyväntahtoista liiketoimintaa terveiden elämänarvojen pohjalta. Missionamme on edistää aurinkosähkön yksityistuotantoa ja luoda mahdollisimman monta työpaikkaa Suomeen. Lahjoitamme osan aurinkosähköjärjestelmien tuotosta apua tarvitseville suomalaisille lapsille. Lue lisää vuoden 2019 lahjoituskohteestamme!

Lue lisää

Aurinkopaneelihankintasi Luotettava Kumppani

Luotettava, rehellinen ja laadukas. Näitä piirteitä asiakkaamme arvostavat eniten toiminnassamme. Kannamme 100% vastuun kaikista projekteistamme ja täytämme tilaajavastuulain velvoitteet – olemme aurinkopaneeliasioissa Luotettava Kumppani.

Töihin Johtavalle

Uskotko että menestys on omissa käsissäsi? Haluatko työskennellä kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus luoda nousujohteinen ura aina esimiestehtäviin asti? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Lue lisää

Yhteystiedot

Johtava Group Oy
2912065-5
Puhelin: 020 730 4690
Email: myynti@johtava.fi

Aluetoimistot:

Helsinki / Espoo / Vantaa
Keilaranta 1
02150 Espoo

Turku
Yliopistonkatu 34
20100 Turku

Tampere
Hatanpään Valtatie 24
33100 Tampere

Myyntitoimistot:

Hyvinkää – Hämeenlinna – Joensuu – Jyväskylä – Kajaani – Kokkola – Kouvola – Kuopio – Lahti – Lappeenranta – Mikkeli – Oulu – Pori – Salo – Savonlinna – Seinäjoki – Vaasa

Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen!

Soita 020 730 4690 tai jätä soittopyyntö!

Puhelujen hinnat 0,00 €/min + pvm/mpm. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Arvostamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.