Ryhdy aurinkosähkön tuottajaksi!

Onko aurinkovoimalan koolla väliä?

Kyllä on. Sopivan kokoinen aurinkovoimala tuottaa aurinkoenergiaa omiin tarpeisiisi, tehden kiinteistöstä omavaraisen ja energiatehokkaan. Pienestä on varaa laajentaa, mutta liian suuresta voimalasta hyötyvät vain sähköyhtiöt.

Syöttämällä vuosittaisen sähkönkulutuksesi laskuriin saat selville Sinulle sopivan järjestelmän kokoluokan.

5 000 kWh
40 000 kWh

Kaikki järjestelmämme tuottavat sähköä kolmivaiheisena, eli tuotettu energia sopii kiinteistön kaikkiin sähkölaitteisiin. Kysy tarjoushinta kohteeseesi jättämällä yhteydenottopyyntö.

Aurinkovoimala asennettuna pientaloon

Hinta alkaen: 4750€

Kysy tarjous!

Mitä aurinkovoimala maksaa kiinteistööni?

Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään aurinkovoimala omien tarpeidesi mukaan! Tarjoamme edulliset hinnat myös isompiin projekteihin.

Mitä pakettiimme kuuluu?

+ suunnittelu ja mitoitus
+ aurinkopaneelit
+ invertteri
+ kaapelit ja liittimet
+ asennustelineet tarvikkeineen
+ turvakytkin
+ asennustyöt
+ sähkötyöt
+ lupapaperit verkkoyhtiölle
+ järjestelmän testaus
+ loppusiivous
+ opastus käyttöönottoon

Aurinkopaneelit

Olemme uuden aurinkopaneeliteknologian markkinajohtaja Suomessa. Esittelemme muutaman hyväksi havaitun paneelimallin, jolloin asiakkaanamme saat puolueettoman käsityksen eri paneeleiden heikkouksista ja vahvuuksista. 

Invertteri

Tarjoamme luotettujen valmistajien tuotteita, jolloin asiakkaanamme saat puolueettoman käsityksen inverttereiden heikkouksista ja vahvuuksista. Valikoimaamme kuuluvat mm. Fronius, SolarEdge, Kaco, SMA ja ABB.

Älysovellus

Asiakkaamme saavat käyttöönsä maksuttoman älysovelluksen, josta voi seurata aurinkosähkön tuottoa reaaliajassa kaikilla älylaitteilla. Sovelluksen avulla voit optimoida sähkönkulutustasi ja vertailla myös muiden aurinkosähköntuottajien tuottolukemia Suomessa ja ympäri maailmaa.

Miten hankinta etenee?

Meiltä saat tarjouksen aurinkovoimalasta helposti ja vaivattomasti. Ota rohkeasti yhteyttä niin aloitetaan suunnittelu!

Soita 020 730 4690 tai jätä soittopyyntö!

Puhelujen hinnat 0,00 €/min + pvm/mpm. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Arvostamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.